Λάουρα Νάργιες- Χρήστος Σαντικάι: Ο γάμος και το baby shower party! Απόλυτη ευτυχία (photos&video)
Gossip Specials

Λάουρα Νάργιες- Χρήστος Σαντικάι: Ο γάμος και το baby shower party! Απόλυτη ευτυχία (photos&video)

Αποκλειστικό: Την Παρασκεύη 1 Ιουλίου 2022, η  Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια είχαν διοργανώσει το baby shower party για το μωράκι τους, που έρχεται σε λίγο καιρό. 

Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία, μιας και πειρμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και ο έρωτας μεταξύ τους δεν κρύβεται ούτε στιγμή.

Την Παρασκεύη 1 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και στην τελετή παρευρέθηκαν μόνο οι οικογένειές τους, αφού το ζευγάρι δεν ήθελε να γνωστοποιήσει την είδηση. Στη συνέχεια και λίγο πιο αργά το απόγευμα, ο Χρήστος Σαντικάι και η σύζυγός του πλέον, Λάουρα Νάργιες, διοργάνωσαν ένα υπέροχο baby shower party και προσκάλεσαν αγαπημένους τους φίλους, για να γιορτάσουν αυτήν την ημέρα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, ενώ στο πάρτι που είχαν διοργανώσει το πρωταγωνιστικό χρώμα ήταν το μπλε και το γαλάζιο, μιας και το μωράκι τους θα είναι αγοράκι.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρισκόταν στο υπέροχο πάρτι, με το ζευγάρι να λάμπει και να χαμογελάει αληθινά, μιας και ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν: Η Νάνσυ Παραδεισάνου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι Vegas, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Σάρα Εσκενάζυ οι οικογένειές τους, αλλά και πολύ στενοί τους φίλοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved