Gossip Specials

Δελαπόρτας: Με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη: «Λέω αντίο σε μια φίλη ζωής»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Ο Μάκης Δελαπόρτας ανήκε στον πολύ στενό κύκλο της αείμνηστης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη και παρευρέθηκε στο πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στο Α' Νκεροταφείο, για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του φίλη και επί χρόνια συνεργάτιδά του!

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με την γνωστοποίηση της είδησης να προκαλεί ένα τεράστιο κύμα θλίψης τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στο κοινό, που την είχε λατρέψει για το αστείρευτο ταλέντο της.

Το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος που την αγάπησε πολύ, παρευρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο, για να πουν στην Μάρθα Καραγιάννη το αντίο, με τον δικό τους τρόπο. Ανάμεσά τους φυσικά και ο αδελφικός της φίλος και συνεργάτης, Μάκης Δελαπόρτας, με τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια είχαν μοιραστεί απίστευτες στιγμές και η αλήθεια είναι ότι το δέσιμο μεταξύ τους ήταν τουλάχιστον μοναδικό. Μάλιστα, ο Μάκης Δελαπόρτας είχε γράψει και την βιογραφία της ηθοποιού, μιας και εκείνη του είχε εμπιστευθεί όλη της τη ζωή.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή του, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Α' Νεκροταφείο: "Για εμένα η Μάρθα δεν ήταν απλά μια συνάδελφος, αλλά μια αδελφική φίλη, που προσπάθησα να είμαι κοντά της μέχρι και το τέλος. Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος σήμερα, που αποχαιρετώ μια φίλη ζωής, της λέω αντίο. Η Μάρθα ήταν ένας βαθιά φιλοσοφημένος άνθρωπος. Ήξερε το πότε έπρεπε να φύγει, το πότε έπρεπε να αποσυρθεί και να αφήσει χώρο στη νέα γενιά.

Έλεγε ότι όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος και μόλις είχε αντιληφθεί ότι ο δική της πορεία έκανε τον κύκλο της, αποφάσισε να αποσυρθεί. Έτσι λοιπόν, έμεινε σπίτι, με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Από εκεί και πέρα, το ότι ο θάνατός της ήταν τόσο ξαφνικός, για όλους εμάς είναι αναπάντεχο. Ήταν ένας άνθρωπος σκεπτόμενος. Αυτό που εμένα προσωπικά με είχε συγκλονίσει και δεν το γνώριζα, ήταν ότι είχε γίνει μητέρα. Είχε γεννήσει ένα μωρό το 1960 και έφυγε από τη ζωή σε λίγες μόνο μέρες.

Αυτό ήταν κάτι που δεν της είχε φύγει ποτέ, ήταν πάντα μια ανοιχτή πληγή μέχρι και σήμερα. Έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα στους φίλους της, που μας είχε κάνει οικογένειά της. Είχα πολύ συχνή επικοινωνία μαζί της και τηλεφωνικά, αλλά και είχα πάει να τη δω..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές κοινές φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved