Gossip Specials

Μεταξόπουλος για Καραγιάννη: «Ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο, ένα μεγάλο χαμόγελο, που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

O Φώτης Μεταξόπουλος δεν μπορούσε να μην παρευρεθεί το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στο Α' Νεκροταφείο, για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του φίλη, Μάρθα Καραγιάννη, μιας και ήταν ένας από εκείνους που την θαύμαζαν πάρα πολύ για την πορεία της στη υποκριτική, αλλά και για τον χαρακτήρα της. 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σκορπίζοντας τεράστιο κύμα θλίψης στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν η αποτέφρωσή της και κάτι τέτοιο έγινε πράξη, παρ' όλο που στην αρχή είχαν προκύψει μερικά διαδικαστικά θέματα.

Φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που την λάτρεψαν μέσα από τις ταινίες και τους ρόλους της, παρευρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στο Α' Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό, μέσα σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης. Ανάμεσά τους και ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος τόνισε πώς, ακόμα και αν δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ οι δυο τους, ο ίδιος την θαύμαζε για τα πάντα.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε χαρακτηριστικά:"Με τη Μάρθα ποτέ δεν εχουμε δουλέψει μαζί. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ επαγγελματικά όσο και να το θέλαμε. Αγαπούσε τον χωρό, ήταν ερωτευμένη με αυτό που έκανε. Ο χορός και το θέατρο ήταν όλη της η ζωή και στη συνέχεια φυσικά ο κινημαρογράφος και οι ταινίες της. Αυτό που θυμάμαι από τη Μάρθα ήταν ότι ήταν ένα απίθανο ταλέντο και το έδειχνε πάντα. Ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο, ένα σπουδαίο χαμόγελο και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved