Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πήγε στην πρεμιέρα του Λάλου και της συζύγου του, με στιλ που θα ζηλέψεις!
Gossip Specials

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πήγε στην πρεμιέρα του Λάλου και της συζύγου του, με στιλ που θα ζηλέψεις!

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου πρωταγωνιστούν στο έργο "Άλκηστις" του Ευριπίδη που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο θέατρο Χώρος.

Η «Άλκηστις» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου, μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στο πλαίσιο της σειράς «Παραβάσεων» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τον Απρίλιο του 2022, μεταφέρθηκε στο Θέατρο Χώρος.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Έλενα Μαυρίδου, Δημήτρης Λάλος, Σωτήρης Τσακομίδης, Δήμητρα Κούζα, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Στέργιος Κοντακιώτης.

Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr όπου είδαμε αρκετούς ανθρώπους της showbiz να τιμούν με την παρουσία τους τους συντελεστές.

Ο Δημήτρης Λάλος μάλιστα, που πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά Σασμός, έτρεξε να αγκαλιάσει τον Λάκη Λαζόπουλο, μόλις τον είδε μπροστά του!

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και η τηλεοπτική Βασιλική από τη σειρά του Alpha, κατά κόσμον, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία ήταν λαμπερή και πολύ στιλάτη!

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα στη photo gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved