Μπόμπα- Σαμαρά: Έβαλαν το ίδιο κορμάκι-τοπ αλλά μόνο η μία έφαγε κράξιμο. Μαντέψτε ποια...
Gossip Specials

Μπόμπα- Σαμαρά: Έβαλαν το ίδιο κορμάκι-τοπ αλλά μόνο η μία έφαγε κράξιμο. Μαντέψτε ποια...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην αντιμετώπιση του κοινού σε δύο γυναίκες, την Χριστίνα Μπόμπα και την Ευγενία Σαμαρά που φόρεσαν το ίδιο ρούχο. 

Η σειρά της αναφοράς γίνεται με σειρά εμφάνισης. Το σούπερ σέξι μπλε βελούδινο κορμάκι με το εντυπωσιακό ντεκολτέ της The C Edition, φόρεσε πρώτη η Χριστίνα Μπόμπα στα γενέθλια της κολλητής της και κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου στις 21 Νοεμβρίου συνδυάζοντάς το με δερμάτινη μίνι φούστα και μαντέψτε!

Στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας το κράξιμο έπεφτε σύννεφο. Πώς έχει ντυθεί έτσι, ντροπή της, δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία κλπ κλπ. Γιατί όταν το κράξιμο ξεκινάει στα SM συνήθως δεν έχει τέλος. Και θα μας πείτε συμβαίνουν αυτά στο θαυμαστό κόσμο των influencer/celebrities. Και θα συμφωνήσουμε, δε θα έπρεπε, αλλά συμβαίνουν.

Μόλις τρεις μέρες αργότερα το ίδιο κορμάκι φόρεσε η Ευγενία Σαμαρά συνδυάζοντάς το με ψηλόμεσο τζην. Προτίμησε δε, να μην έχει ανεβασμένα τα μανίκια στον ώμο, όπως έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, αλλά να τα αφήσει να πέφτουν χαλαρά στα χέρια της. Εδώ το κοινό δεν ενοχλήθηκε. Αντιθέτως. Τα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της είναι τουλάχιστον αποθεωτικά στην απόλυτη πλειοψηφία τους για την πρωταγωνίστρια του Σασμού, το στιλ και το sexiness της, το πόσο κομψή είναι πάντα και άλλα τέτοια - τα λες και γλυφτικά.

Θες γιατί η Ευγενία από πέρυσι με τη συμμετοχή της στον Σασμό διανύει ίσως την περίοδο της μεγαλύτερης δημοτικότητάς της ever, θες γιατί είναι ακόμα ελεύθερη -εννοούμε χωρίς γάμο και παιδιά- κι αναμβισβήτητα, ωραία; Γιατί η Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι ωραία;

Ως φαίνεται όμως οι μάνες με παιδιά -πλησιάζοντας ολοταχώς το 2023- θα πρέπει μάλλον να κυκλοφορούν με μακριές φούστες, σκεπασμένες ως το λαιμό και κοτσάκι. (Αυτό το τελευταιο το είχε η Χριστίνα Μπόμπα)

Όχι όλες όμως. Κάποιες. Αυτές που το κοινό προφανώς δεν χωνεύει και πολύ για τους δικούς του λόγους κάθε φορά. Όπως και να έχει το λες και αδικία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved