Gossip Specials

Αποκλειστικό: Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου μπροστά στον Γονίδη. Τι ευχήθηκε στο ζευγάρι;

Αποκλειστικό: Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς, όπου συνέβη κάτι πολύ ρομαντικό. 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων γίνεται όλο και πιο φανερό στις καρδιές των ανθρώπων, μιας και τα συναισθήματά τους γίνονται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Το βράδυ των Χριστουγέννων, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, το gossip-tv βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς, οι οποίοι με το που ξεκίνησε το πρόγραμμα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει με μοναδικό τρόπο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μια μεγάλη έκληξη περίμενε το κοινό, που καταχειροκρότησαν.

Ένας άνδρας ανέβηκε πάνω στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης, και κάλεσε την κοπέλα του επί σκηνής και της έκανε πρόταση γάμου, κάνοντάς της την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Με το που δέχτηκε η κοπέλα την πρότασή του, ο Σταμάτης Γονίδης ευχήθηκε στο ζευγάρι τα καλύτερα και μετά τους αφιέρωσε και μερικά τραγούδια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved