Η κοκκινομάλλα Τάμτα, το ξεσάλωμα Τσομπανίδου- Βοσκανίδου και οι ερωτευμένοι Σαμπάνης- Σαρρή
Gossip Specials

Η κοκκινομάλλα Τάμτα, το ξεσάλωμα Τσομπανίδου- Βοσκανίδου και οι ερωτευμένοι Σαμπάνης- Σαρρή

Και μπορεί την Πέμπτη η κακοκαιρία να μας έκλεισε σπίτι τα προηγούμενα βράδια και όχι μόνο δεν μας κράτησε τίποτα μέσα.

Οι πρωινές βόλτες συνεχίστηκαν και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα νότια προάστια και συνάντησε αρκετούς επώνυμους.

Έναν από τους σεφ που το κοινό αγάπησε από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, είδαμε στην Βουκουρεστίου. Ο Λευτέρης Λαζάρου, βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για βόλτα και για καφέ με φίλους του. Στην ίδια περιοχή πετύχαμε και την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά της, με τον γιο της, Μάξιμο.

Στα νότια προάστια ο φακός του gossip-tv πέτυχε τον Γιώργο Σαμπάνη αγκαλιά με την αγαπημένη του, Ιώαννα Σαρρή. Το όμορφο κορίτσι απόλαυσε τη βόλτα με τον σύντροφό της, πριν μπει για μια προγραμματισμένη επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Γενέθλια για την Αναστασία Βοσκανίδου. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την νικήτρια του ριάλιτι του Alpha, Νικολέττα Τσομπανίδου αλλά και την Μαρίνα Λικμέτα. Τα κορίτσια του The Bachelor, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Άκη Δείξιμου και του Κώστα Δόξα. Χόρεψαν, τραγούδησαν και πέρασαν τέλεια μέχρι το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους στην gallery που ακολουθεί:

Λίγο πριν η Άννα Βίσση ανακοινώσει ότι κόλλησε covid και ακυρώσει για μερικές ημέρες τις εμφανίσεις της , το Hotel Ερμού ήταν γεμάτο από επώνυμες παρουσίες. Και ποιους δεν είδαμε! Τον Αντώνη Ρέμο με τη γυναίκα του, Υβόννη Μπόσνιακ, την κοκκινομάλλα και σέξι Τάμτα με το απίθανο look της, την κούκλα κόρη της Τάρια Μπούρα και του Βίκτωρα Μητρόπουλου, Ραφαέλα Μητροπούλου, τον Χάρη Σιανίδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Στα γενέθλια 8 χρόνων γνωστού κομμωτηρίου στην Κηφισιά συναντήθηκαν αρκετοί επώνυμοι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελένη Τσολάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πολλοί ακόμη ήταν εκεί και έστησαν και «πηγαδάκι» για όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πλατό.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved