Κωνσταντίνος Βασάλος 2017-2023: Τότε και τώρα! Πόσο έχει αλλάξει ο φιναλίστ του Survivor All Star;
Gossip Specials

Κωνσταντίνος Βασάλος 2017-2023: Τότε και τώρα! Πόσο έχει αλλάξει ο φιναλίστ του Survivor All Star;

O Κωνσταντίνος Βασάλος μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor το 2017 στον ΣΚΑΪ, αγαπήθηκε από τον κόσμο και πήρε τη δική του θέση στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας συνεργασίες σε εκπομπές που συζητήθηκαν. 

Ο χαρακτήρας του όμως και η λατρεία του για περιπέτεια και... επιβίωση, τον οδήγησαν ξανά σε άλλο ένα παιχνίδι δράσης, το Asian Express που προβλήθηκε την προηγούμενη σεζόν και τον ανέδειξε νικητή μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου.

Μάλιστα, επειδή τα γυρίσματα θα γίνονταν εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και έφυγε για την Ασία προκειμένου να ζήσει την περιπέτεια.

Όμως, δεν σταμάτησε ούτε εκεί. Όταν κατάφερε να κερδίσει και αυτή την κορυφή, ο Κωνσταντίνος δέχτηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση, τόσο σε ό,τι είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι της όσο και με την... αδρεναλίνη που θα μπορούσε να χτυπήσει κόκκινο. Ο Ατζούν τον ήθελε στο ρόστερ των παικτών του Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος δεν το σκέφτηκε και πολύ. Άλλωστε εκεί μέσα θα έμπαινε με μία γυναίκα που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του για περίπου μία πενταετία, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Επιπλέον θα συναντούσε και φιλαράκια του από το πρώτο Survivor του 2017 όπως τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Όλοι, πλην του Μάριου Πρίαμου που δεν αποκλείεται να σταθεί απέναντί του στον ημιτελικό του φετινού κύκλου, έφυγαν νωρίς.

Και ο Κωνσταντίνος, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση, ξέρει ότι έχει «κύμα» στον κόσμο που τον αποθεώνει με την πρώτη ευκαιρία στα social media.

Πόσο έχει αλλάξει ο Βασάλος μέσα σε έξι χρόνια;

Η απάντηση είναι «πολύ»! Γιατί εκτός από το μακρύ σγουρό μαλλί που υιοθέτησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει αλλάξει και ως χαρακτήρας. Δεν αλλοιώθηκε. Απλά ωρίμασε!

Έπαψε να είναι ο σιωπηλός δυνατός παίκτης του 2017 και επιστράτευσε φέτος όλο το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του για να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό του παιχνιδιού.

Συγκράτησε από τον παλιό του εαυτό την υπομονή και την επιμονή.

Κράτησε επίσης και την καλή φυσική του κατάσταση, ώστε να αντέξει τις δυσκολίες της καθημερινότητας στον Άγιο Δομίνικο.

Αλλιώς περιμέναμε να τον δούμε φέτος και αλλιώς μας προέκυψε, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει βρει τον τρόπο να ξεγλιστράει από κάθε κακοτοπιά ή ίντριγκα ώστε να μην «χαλάει τη ζαχαρένια» του και να κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα προς τον τελικό. Άλλωστε, αυτό δεν είναι το ζητούμενο για τον ίδιο;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με το τότε και το τώρα του Survivor Κωνσταντίνου Βασάλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved