Χατζηπαναγιώτης – Σταυροπούλου: Ετοιμάζουν ξενοδοχειακή μονάδα εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα!

Χατζηπαναγιώτης – Σταυροπούλου: Ετοιμάζουν ξενοδοχειακή μονάδα εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα!

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου οι οποίοι συγκατοικούν από το 2001 στο Περιστέρι, τώρα αποφάσισαν να γίνουν και συνέταιροι αφού αγόρασαν έκταση από κοινού στην Καλαμάτα.

Εκεί, στα άμεσα σχέδια του Χρήστου και της Βίκυς, σύμφωνα με την real, είναι να δημιουργήσουν μια μονάδα εναλλακτικού τουρισμού. Εναν χώρο για φυσιολάτρες που αγαπούν την ηρεμία, μακριά από την πολυτάραχη ζωή και τα φώτα του υλικού πολιτισμού.
Ακόμα και πριν από την αγορά του οικοπέδου, η Καλαμάτα –αν και δεν ήταν τόπος καταγωγής του- αποτελούσε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη αγαπημένο προορισμό. «Πολύ ευχαρίστως θα έμενα μόνιμα εκεί», έχει δηλώσει δημοσίως.
Για πρώτη φορά επισκέφτηκε την Καλαμάτα το 1983, προκειμένου να παρακολουθήσει μια παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ που τότε άνθιζε. Από εκεί και πέρα συνέχισε τις επισκέψεις γνωρίζοντας όλη τη Μεσσηνία.
Εκείνο, ωστόσο, που έχει ενθουσιάσει τόσο τη Βίκυ όσο και τον Χρήστο και σκέπτονταν σοβαρά να επενδύσουν στην περιοχή, είναι οι νέοι οδικοί άξονες που περιόρισαν στο ελάχιστο τον χρόνο της διαδρομής από την Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί συζητούν και σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια μονάδα με λίγα καταλύματα και δραστηριότητες που φέρνουν τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση. Εναν χώρο απομόνωσης και διαλογισμού για πολύ ψαγμένους ταξιδιώτες.