Η αρχή του τέλους για την αυτοκρατορία του Jaymi Oliver! Η κατάρρευση και η «απολογία» του σεφ!
G-Business

Η αρχή του τέλους για την αυτοκρατορία του Jaymi Oliver! Η κατάρρευση και η «απολογία» του σεφ!

Μία τεράστια αυτοκρατορία, αυτή που μεγάλο κόπο έχτισε τα τελευταία 20 χρόνια ο Jaymi Oliver, αρχίζει να καταρρέει, γεγονός που θα στοιχίσει πάνω από 1000 θέσεις εργασίας.

Ο κολοσσός που δημιούργησε ο διάσημος Βρετανός σεφ, ο οποίος περιλαμβάνει τις ιταλικές αλυσίδες εστιατορίων Barbecoa και Fifteen έκανε για λογαριασμό του ιδιοκτήτη αίτηση αφερεγγυότητας και υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 25 εστιατόρια θα επηρεαστούν από την συγκεκριμένη κίνηση. 22 από αυτά ανήκουν στην ιταλική αλυσίδα εστιατορίων του Jaymi Oliver.

Ο διάσημος σεφ, βλέποντας το κακό να πλησιάζει στις αρχές της χρονιάς είχε χρηματοδοτήσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματική του κίνηση με ρευστό ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών, όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν σωζόταν η κατάσταση.

Πάντως, δύο από τα Ιταλικά εστιατόριά του και ένα μαγαζί που έχει στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, θα συνεχίσουν να λειτουργούν για το επόμενο διάστημα.

Ο Jaymi Oliver ο οποίος γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα οικονομικά προβλήματα που έρχονταν -και που ο ίδιος «χρέωσε» στο επικείμενο Brexit- θέλησε να βρει επενδυτές όμως δεν τα κατάφερε. Η μόνη επιχειρηματική κίνηση του διάσημου σεφ που δεν έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο είναι η Fifteen Cornwall που λειτουργεί με την λογική του franchise. Tα διεθνή εστιατόρια του σεφ, όπως είναι τα Jamie's Pizzeria και Jamie's Deli επίσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο ίδιος ο διάσημος σεφ, σε ένα δακρύβρεχτο δημόσιο μήνυμά του απολογήθηκε γι' αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη και φυσικά την απώλεια τόσων θέσεων εργασίας. Διαβάστε στην παρακάτω gallery το μήνυμα του Jaymi Oliver:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved