G-Business

Τάκης Γιγουρτάκης: «Ένα συγκεκριμένο φάρμακο σκότωσε το παιδί μου!»

Gossip-tv Team

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης, εφτάμιση μήνες μετά το χαμό του γιου του, από ανακοπή, λύνει τη σιωπή του στην εκπομπή «Όλα για την υγεία».

Ο κ. Τάκης Γιγουρτάκης πλέον ξέρει ακριβώς τι οδήγησε το παιδί του στο θάνατο και προσπαθεί να προστατεύσει και τα άλλα παιδιά που είναι εθισμένα στα αναβολικά από το μοιραίο.

«Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή» δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Παρόλα αυτά, κανείς στην οικογένειά του δεν μπορούσε να το δεχτεί και να αρκεστεί σε αυτό γιατί όλοι γνώριζαν πολύ καλά πως ο Νίκος, έσφυζε από ζωή, δεν κάπνιζε και δεν έπινε, έτσι ο πατέρας του παρακάλεσε τον ιατροδικαστή να το ψάξει περισσότερο το θέμα. Το συμπέρασμα; «Αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών».

Όπως δηλώνει ο Τάκης Γιγουρτάκης, η οικογένειά του γνώριζε πολύ καλά τον εθισμό του παιδιού στα αναβολικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει, όμως όλα ήταν μάταια. «Ήξερα ότι έπαιρνε αναβολικά. Είχαμε κάνει ομηρικούς καυγάδες πάνω σ΄αυτό και του είχαμε πετάξει πολλά σκευάσματα που είχαμε βρει στο σπίτι του. Μου έλεγε "δεν ξέρεις τι λες" και "όλα είναι υπό έλεγχο"».

Το «κουδουνάκι» βέβαια είχε χτυπήσει δυο μήνες πριν τον θάνατο του νεαρού επιχειρηματία, όταν ο πατέρας του τον ανάγκασε με το ζόρι να κάνει εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων ήταν ανησυχητικά. «Ενώ όλα ήταν καλά, η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη. Σε σημεία τρελά. Ο γιατρός μου είπε πως θα πάθει καρδιακή προσβολή».

Πώς εξηγεί όμως τον εθισμό του γιου του με τ΄αναβολικά; «Δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλ΄αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί».

Όσο για το λόγο που βγαίνει και μιλά; Ο Τάκης Γιγουρτάκης θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα ευελπιστώντας πως ο θάνατος του γιου του, θα είναι ένα γερό χαστούκι για τα παιδιά που ακολουθούν την ίδια τακτική

«Πάρα πολλά παιδιά πρέπει να πάρουν ένα μάθημα απ΄το Νίκο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και κάποιοι εισαγγελείς, να ψάξουν το θέμα των αναβολικών!»

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved