Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Σε σπάνια βραδινή τους έξοδο, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! (photos)
G-Politics

Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Σε σπάνια βραδινή τους έξοδο, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! (photos)

Σπάνια βραδινή έξοδο και μάλιστα σε μουσική σκηνή της Αθήνας έκαναν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύντροφό του βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ερμηνείες ενός από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες που δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Μάλαμα.

Το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή με casual ντύσιμο, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιλέγει τζιν και αθλητικά παπούτσια για τη συγκεκριμένη έξοδό του και την Μπέτυ Μπαζιάνα να κλέβει τις εντυπώσεις με το rock αλλά πάντα σικ styling που είχε επιλέξει.

Συγκεκριμένα φορούσε δερμάτινη φούστα και δερμάτινο σακάκι το οποίο είχε συνδυάσει με lingerie top και κλασικές μαύρες γόβες. Ήταν πολύ απλά ντυμένη και είχε επιλέξει μόνο ένα έντονο -σε χρώμα- κραγιόν για το μακιγιάζ της.

Οι δυο τους επέλεξαν να πιουν κόκκινο κρασί καθώς απολάμβαναν το πρόγραμμα της μουσικής σκηνής στην οδό Πειραιώς ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς μιλούσαν και κατά διαστήματα γελούσαν, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά.

Δείτε τους, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved