Υπόθεση κυριών η Α΄ Αθηνών
G-Politics

Υπόθεση κυριών η Α΄ Αθηνών

Με την κορυφή φλερτάρουν οι δύο αντιμνημονιακές βουλευτίνες της Α΄ Αθηνών της ΝΔ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρώτων μετρήσεων μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου.

Πρόκειται για πληροφορίες πλήρως διασταυρωμένες που για ευνόητους λόγους δεν έχουν δεν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει πρώτο το newsbomb.

Πρώτη έρχεται η γοητευτική δικηγόρος κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ και με μικρή διαφορά ακολουθεί στη δεύτερη θέση η ομορφότερη ίσως μητέρα βουλευτίνα κυρία Έλενα Κουντουρά.

Πρόκειται σαφώς για πρωτόγνωρο φαινόμενο για τα εκλογικά χρονικά, τόσο της ΝΔ όσο και του ευρύτερου πολιτικού συστήματος.

Παρά τις ...φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται, οι εν λόγω μετρήσεις να κρατηθούν στο σκοτάδι, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.

Τρίτος στις μετρήσεις έρχεται ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό ότι υπερψήφισε το νέο Μνημόνιο με βαριά καρδιά και ύστερα από αφόρητες πιέσεις!

Τέταρτος και... καταϊδρωμένος έρχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος νιώθει όλο και πιο πολύ την απειλή της μη επανεκλογής του.

Τα πάντα στην Ελλάδα αλλάζουν και μαζί και το πολιτικό σκηνικό.

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved