Σπηλιωτόπουλος – Λεονάρδου: Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες!
G-Politics

Σπηλιωτόπουλος – Λεονάρδου: Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες!

Την πρώτη τους απόδραση για το φετινό καλοκαίρι, αυτή τη φορά με πολυτελές σκάφος στο οποίο φιλοξενούνταν, έκαναν ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, είχε για πρώτο προορισμό την αγαπημένη του Μύκονο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Φέτος όμως, όπως αναφέρει η Real, η πρώτη επίσκεψη τους εκεί έγινε με θαλαμηγό που ανήκει σε φίλο επιχειρηματία του πρώην υπουργού. Το σκάφος αγκυροβόλησε πα ανοιχτά της Ψαρρους το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όμως το ζευγάρι δεν θέλησε να βρεθεί στην παραλία προτιμώντας τις ανέσεις που παρείχαν οι τεράστιες μαξιλάρες στο κατάστρωμα. Η όμορφη Νάνσυ έκανε ηλιοθεραπεία, ενώ ο Α. Σπηλιωτόπουλος της έκανε παρέα απολαμβάνοντας ένα παγωμένο κοκτέιλ. Πολύ αργότερα, αποφάσισαν να βρεθούν στην παραλία για να γευματίσουν μαζί με φιλική παρέα.
Το απόγευμα, οι δυο τους εθεάθησαν και πάλι στα decks της θαλαμηγού να συζητούν και να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα. Ήταν τόσο ώρα ίο το θέαμα, που προτίμησα να μη βγουν για ποτό στη Χώρα του νησιού, αλλά να παραμείνουν στο κατάστρωμα και να περάσουν εκεί την όμορφη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved