Ο Υπουργός, το διαζύγιο και η βελούδινη ιστορία
G-Politics

Ο Υπουργός, το διαζύγιο και η βελούδινη ιστορία

Και επισήμως ελεύθερος είναι πια πολύ γνωστός Υπουργός που ξεκίνησε πέρυσι τις διαδικασίες του διαζυγίου του και πριν ένα περίπου μήνα είδε την αίτηση της συναινετικής λύσης του γάμου του να γίνεται δεκτή. Τώρα περιμένει την καθαρογραφή της, που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ζητήσει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η διαδικασία δεν του είναι άγνωστη καθώς αυτό είναι το τρίτο του διαζύγιο. Μιλάμε φυσικά για τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που σε λίγες μέρες θα έχει στα χέρια του και το τρίτο του διαζύγιο. Το πιο....βελούδινο θα μπορούσαμε να πούμε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το πρώτο διαζύγιο για τον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήρθε στο τέλος της δεκαετίας του ‘80. Νομάρχης Καρδίτσας τότε γνωρίστηκε με την αρχιτέκτονα Καμέλια Καβαρδίνα και ερωτεύτηκαν παράφορα. Ο πολιτικός χώρισε από την πρώτη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Βασίλη και τον Άγγελο και παντρεύτηκε την αγαπημένη του.
Τα χρόνια όμως έσβησαν το πάθος και τον έρωτα που τους έφερε κοντά. Η ζωή του Μιχάλη άλλαξε , μπήκε στην ενεργό πολιτική, έγινε βουλευτής, αρχικά του νομού Ημαθίας ( τόπος καταγωγής του) και στην συνέχεια της Β’ Αθηνών.
Μετά την νίκη στις εκλογές του 2000 Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι υπουργός Δημόσιας Τάξης και από τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ . Οι φήμες για την προσωπική του ζωή αρχίζουν να απασχολούν τα μέσα και να διαρρέουν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Σε πολιτικοκοσμικούς κύκλους συζητούσαν έντονα την στενή επικοινωνία του γνωστού πολιτικού με την κόρη πολιτικού από το αντίπαλο στρατόπεδο.
Τα κουτσομπολιά έλαβαν τέλος όταν στο προσκήνιο εμφανίστηκε μια νέα γυναίκα. Ο Χρυσοχοϊδης γνώρισε την διαφημίστρια Αγγελική Χονδροματίδου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κι ενώ ήταν ήδη γραμματέας του κινήματος. Η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε έρωτα, που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και στην απόκτηση ενός αγοριού.

Ο γάμος έγινε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής – τον Νοέμβριο του 2004- σε στενό κύκλο σε ένα εξωκλήσι έξω από την Βέροια. Μάλιστα ο υπουργός ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη τηλεφωνικά λίγες ώρες πριν γίνει το μυστήριο, καθώς δεν ήθελε να λάβει καμιά δημοσιότητα ο γάμος του.

Με την Αγγελική όλα έδειχναν αρχικά να κυλούν ευχάριστα. Έβγαιναν με φίλους, προτιμούσαν ταβερνούλες και εστιατόρια στην περιοχή που έμεναν στο Χαλάνδρι και επισφράγισαν τον έρωτα τους με την γέννηση του γιου τους, που του έδωσαν το όνομα Άγγελος. Όμως το 2009 τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να κλονίζουν τον γάμο τους. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μάζεψε τα πράγματα του και μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα που νοίκιασε κοντά σε αυτό που έμενε με την οικογένεια του, ώστε να μην λείπει στον Άγγελο και να τον βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Και οι διαδικασίες του διαζυγίου ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν ήρεμα και συναινετικά πριν από έναν περίπου μήνα.

Την ίδια περίοδο φούντωναν οι φήμες ότι ετοιμάζεται για τον τέταρτο γάμο με μια πανέμορφη και κομψή γυναίκα, γόνο μιας από τις επιφανέστερες οικογένειες της Αθήνας. Ο ίδιος δεν τις επιβεβαίωσε ποτέ, ούτε καν στους στενούς του φίλους όταν τον ρώτησαν σχετικά. Κρατώντας την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, όπως κάνει πάντα, προχωράει μπροστά και το αν αληθεύουν οι φήμες για τέταρτο επικείμενο γάμο του, σίγουρα θα το μάθουμε επίσημα μετά την τέλεσή του αν και όταν γίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved