G-Politics

Βούλα Πατουλίδου για τις πλαστικές: «Πόσο πια; Θα κάνω λίγο μεγαλύτερα τα αυτιά μου…»

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου, η Ολυμπιονίκης, ακόμα και σήμερα, γυμνάζεται καθημερινά, όποτε ξεκλέψει χρόνο από τις υποχρεώσεις της, καθώς δηλώνει «πρωταθλήτρια ήμουν για ένα συγκεκριμένο χρόνο, αλλά θα είμαι αθλήτρια, για όσο μπορώ. Απλά μαλακώνεις τις εντάσεις στις ασκήσεις».

Η Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θεολόγο Ηλίου και στο «Ο,τι Thess» δεν δίστασε να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τις πλαστικές που έχει κάνει: «αν έχεις κάτι βρει που μπορεί να μειώσει την όποια ανασφάλεια, την όποια αγωνία, ακόμα και την φιλαρέσκεια που έχει ένας άνθρωπος-δεν ξεχωρίζω αγόρι ή κορίτσι -και που θεωρεί στην αρχή ότι έτσι θα πάει σε όλη του την ζωή, αλλά τον τρώει και αυτό μπορεί να βελτιωθεί, και εγώ το έχω βελτιώσει, γιατί να μην το μοιραστείς;».

Στην ερώτηση αν θα πείραζε κάτι πάνω της σήμερα, είπε αστειευόμενη: «πόσο πια; Θα κάνω λίγο μεγαλύτερα τα αυτιά μου, ελεφαντίαση, γιατί είναι πολύ μικρά». Όσο για το εάν θα έκανε μπότοξ, δήλωσε: «αν χρειαστεί θα κάνουμε και αυτό. Αν νιώσω ότι κάτι με ενοχλεί. Αλλά μέχρι τώρα καλά πάω, λέω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved