Ευρωεκλογές 2019: Πού ήταν και τι έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης την ώρα της καταμέτρησης; (Exclusive)
G-Politics

Ευρωεκλογές 2019: Πού ήταν και τι έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης την ώρα της καταμέτρησης; (Exclusive)

Ευρωεκλογές 2019: Ο Αλέξης Γεωργούλης χρόνια τώρα έχει δείξει ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή και τα κοινά.

Δραστηριοποιήθηκε κιόλας στις Δημοτικές Εκλογές στο παρελθόν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στην πατρίδα του τη Λάρισα.

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου ο ηθοποιός κατάφερε με δόξα και τιμή να πάρει μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο αφού οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στο πρόσωπο του.

Και σίγουρα αυτή του την επιτυχία την μάθαμε πρώτα εμείς και μετά εκείνος. Και γιατί το λέμε αυτό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Αλέξης Γεωργούλης αφού έριξε την ψήφο του κι έκανε και τις σχετικές επισκέψεις του, αργά το βράδυ της Κυριακής και όση ώρα γίνονταν η καταμέτρηση των ψήφων, εκείνος επέλεξε να φύγει από την Αθήνα.

Πήρε λοιπόν το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε στην εξοχική του κατοικία στον Αγιόκαμπο της Λάρισας εκεί οποί διατηρεί τοι πατρικό του.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε σε στενούς του φίλους και συνεργάτες, δεν ήθελε κανείς να τον ενοχλήσει και ζήτησε να μάθει τα αποτελέσματα την επόμενη ημέρα, δηλαδή νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Είναι γεγονός πως ο Αλέξης Γεωργούλης όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα κουράστηκε αρκετά και το μόνο που ήθελε ήταν μετά το τέλος όλης αυτής της διαδικασίας να ξεκουραστεί και να βρεθεί μακριά από όλους και από όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved