Eκλογές 2019: O Τσαλίκης μάλλον εκλέχθηκε και η σύζυγός του ήταν απόλυτα χαρούμενη (photos)
G-Politics

Eκλογές 2019: O Τσαλίκης μάλλον εκλέχθηκε και η σύζυγός του ήταν απόλυτα χαρούμενη (photos)

Δημοτικές εκλογές 2019: O Γιώργος Τσαλίκης πιθανόν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε παραδεχτεί αποκλειστικά σε συνέντευξή του στο gossip-tv ότι η ιδέα να κατέβει στον πολιτικό στίβο υπήρχε εδώ και χρόνια, όμως τώρα ήρθε η ώρα για κάτι τέτοιο.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Περιστερίου, καθώς έχει άμεση σχέση με αυτόν, αφού η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου μεγάλωσε εκεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το δικό της ιατρείο.

«Η Δώρα με στήριξε όπως με στηρίζει πάντα και υπομονή κάνει φαντάζομαι γιατί τον τελευταίο καιρό δεν με βλέπει σχεδόν καθόλου αλλά και η οικογένειά της με στήριξε και με στηρίζει απεριόριστα» δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.

H σύζυγός του πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, αναρτώντας στιγμιότυπα από την ώρα της κάλπης, όμως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δημοσίεσυε μια φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα και με το ακόλουθο κείμενο.

«Χαρά , ενθουσιασμός , Δικαίωση ...


Ο αγαπημένος μας δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έγραψε ιστορία με τη πέμπτη συνεχή εκλογή του και το αδιανόητο και απόλυτο 74% κι εμείς το ζήσαμε όλο αυτό από κοντά !


Ο Γιώργος όπως φαίνεται (αν και περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα έγινε Ένα με το Περιστέρι μας σε βαθμό που εκείνος δεν το φανταζόταν.. αν κι εγώ ήμουν σίγουρη για τον τόπο μου ότι θα αγαπήσει τη ψυχή του, τον έντιμο αγώνα του και την αλήθεια του».

Δείτε την ακόλουθη gallery με την ανάρτηση της συζύγου του.

Και ο Γιώργος Τσαλίκης, όμως, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Δήμαρχο Περιστερίου, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο από καρδιάς.

«Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία ! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός, τίμιος, ειλικρινής , αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά!Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο, για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο, πιο πετυχημένο, Ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας.
Τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστέρι , έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο , που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74% , που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά !!! Είδα το δήμαρχο μας συγκινημένο , τα παιδιά του , την οικογένεια του να στέκεται με σεμνότητα ,χαρά και συγκίνηση στο πλευρό του (όχι μόνο σήμερα ... ΠΑΝΤΑ !!!)

Τον κόσμο να καμαρώνει ,να χαίρεται και να γιορτάζει για τον Ανδρέα του , τους συνυποψήφιους μου ,τους αντιδημάρχους να είναι τόσο χαρούμενοι , τους συνεργάτες του δημάρχου και όλους όσους δουλέψανε σκληρά ,εθελοντικά να αισθάνονται δικαίωση και ευτυχία ..
Με θυμάμαι σε κάποια στιγμή αγκαλιά με το Βασίλη το Μπέτση να κλαίμε γιατί νιώσαμε βαθιά μέσα μας συγκίνηση για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει να αγγίξει τις καρδιές όλων μας , να μας εμπνέει , να μας ενώνει ,να μας διδάσκει ήθος και ευπρέπεια σε κάθε του βήμα ..

Μπράβο Δήμαρχε μας !
ΔΙΚΑΙΩΣΗ στο μεγαλείο της !
Σ αγαπώ και είμαι δίπλα σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved