Μπακογιάννης-Κοσιώνη! Η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Οι φωτό που το αποδεικνύουν (photos)
G-Politics

Μπακογιάννης-Κοσιώνη! Η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Οι φωτό που το αποδεικνύουν (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους!

Ήταν πριν από λίγες ημέρες στην τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής αρχής της Αθήνας στην Ακαδημία Πλάτωνος, μία πολύ ζεστή εκδήλωση που ήταν ανοιχτή για τις Αθηναίες και του Αθηναίους και φιλοξενήθηκε στο Πάρκο του αρχαιολογικού χώρου.

Εκεί, ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του, με την όμορφη δημοσιογράφο να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρότερο της οικογένειας, τον γιο της Δημοσθένη.

Η απαστράπτουσα Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα και φυσικά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο μικρός Δημοσθένης ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά της μαμάς του η οποία τον φρόντιζε με πολλή αγάπη.

Μάλιστα, είχε φέρει μαζί της, εκτός από το μπιμπερό με νερό που του έδινε συνεχώς και μπισκότα για να τον ταΐσει. Μπορεί ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης να ήταν ο νέος Δήμαρχος, όμως τα φωτογραφικά κλικ κατέγραφαν κάθε κίνηση της ευτυχισμένης μαμάς με τον μικρό γιο της που ήταν αχώριστοι.

Δεν υπάρχει, πάντως, καμία αμφιβολία πως ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια κι ιδού οι αποδείξεις στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved