Μεσάνυχτα: Κ. Κυρανάκης: Το μικρόβιο της πολιτικής, η έλλειψη του πατέρα και ο γάμος στην Κύθνο
G-Politics

Μεσάνυχτα: Κ. Κυρανάκης: Το μικρόβιο της πολιτικής, η έλλειψη του πατέρα και ο γάμος στην Κύθνο

Μεσάνυχτα: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε τόσο για τη ζωή του όσο και για την πολιτική του καριέρα. 

Ο γνωστός πολιτικός, μίλησε για το δυναμικό ξεκίνημά του στα κοινά όταν ήταν μόλις 15 ετών αλλά και για το πώς μπήκε μέσα του το μικρόβιο της πολιτικής.

Αποκάλυψε πως έχει μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα του καθώς ο πατέρας του συνειδητά επέλεξε να απουσιάζει από τη ζωή τους και εξήγησε πώς η έλλειψη Πατρικού προτύπου τον έχει επηρεάσει σήμερα.

Όπως είπε, έχει γνωρίσει τον πατέρα του, όμως δεν έχει ζήσει ποτέ μαζί του ενώ τόνισε πως δεν του κρατάει καμία κακία. Επίσης επεσήμανε πως θαυμάζει τη μητέρα του για την επιλογή της να τον μεγαλώσει μόνη της, παρ' όλο που η ίδια νιώθει τύψεις γι' αυτό. Ο ίδιος όμως νιώθει περήφανος για εκείνη και όπως είπε, η έλλειψη πατρικής φιγούρας τον έκανε να θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για τη σύζυγό του Ελένη Αθερινού με την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κύθνο αποκαλύπτοντας γιατί ακύρωσαν δύο φορές το γάμο τους.

Τέλος, απάντησε και στους επικριτές του που πολλές φορές τον έχουν φέρει στο επίκεντρο. "Κρίθηκα σκληρά από τον κόσμο και δέχθηκα άδικα κριτική για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη" είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved