Νίκος Υποφάντης: Ανατριχιάζει το «αντίο» του στη Γεννηματά! Η άγνωστη ιστορία που τους έφερε κοντά
G-Politics

Νίκος Υποφάντης: Ανατριχιάζει το «αντίο» του στη Γεννηματά! Η άγνωστη ιστορία που τους έφερε κοντά

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές ο Νίκος Υποφάντης «αποχαιρέτησε» τη Φώφη Γεννηματά.

Ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter θέλοντας να πει ένα ξεχωριστό «αντίο» θυμήθηκε τη στιγμή εκείνη που η Φώφη Γεννηματά τον είχε στηρίξει στη δική του περιπέτεια όταν ο γιος του, σε ηλικία 3,5 ετών έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε στο twitter.

Ο Νίκος Υποφάντης πριν χρόνια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο: «Ήταν 3,5 ετών και χαροπάλευε με τον καρκίνο. Να μη συμβεί σε κανέναν, να σου φέρουν το παιδί σου σχεδόν νεκρό δυο και τρεις φορές».

Δες την ανάρτησή του

Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.
Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής».

Μετά από επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, έγινε γνωστό ότι η γνωστή πολιτικός που με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε για να νικήσει και τη μάχη αυτή, άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το επίσημο ανακοινωθέν για τον θάνατό της αναφέρει:

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων γιατρών» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν. «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Διαβάστε επίσης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ντυμένη στα μαύρα λύγισε μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά (Photos & Video)

Ράνια Τζίμα: Λύγισε on air για τη Φώφη Γεννηματά – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved