Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η ανατριχιαστική εικόνα πάνω στο φέρετρο-Η ζωγραφιά και το μήνυμα 7χρονης
G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η ανατριχιαστική εικόνα πάνω στο φέρετρο-Η ζωγραφιά και το μήνυμα 7χρονης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συγκλονίζει η εικόνα.

Όσο περνά η ώρα τόσο πληθαίνει ο κόσμος που τιμά τη Φώφη Γεννηματά με ένα λουλούδι στο ύστατο χαίρε.

Η πιο συγκλονιστική εικόνα όμως ήταν αυτή πάνω στο φέρετρο. Η ζωγραφιά και το ανατριχιαστικό μήνυμα της 7χρονης Κατερίνας λύγισε όποιον το αντίκρυσε. Η μικρή Κατερίνα με αυτόν τον τρόπο θέλησε να την «αποχαιρετήσει».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε στις 12:04, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», βυθίζοντας σε πένθος τον πολιτικό κόσμο. Μαχήτρια στη ζωή, δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα!

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα γίνει με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη.

«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φωτεινής Γεννήματα θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.».

Παράλληλα, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής, αποφασίστηκε να αποδοθούν κατά την κηδεία της οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία υπουργό».

Τους επικήδειους λόγους αναμένεται να εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, εκ μέρους δε του ΚΙΝΑΛ ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Πνιγμένος» σε λυγμούς ο στενός συνεργάτης της, Παύλος Χρηστίδης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η αδερφή της, Μαίρη – Ζήτησε να μείνει μόνη μέσα στη Μητρόπολη

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Λύγισαν στενοί της συνεργάτες – Τα δάκρυα και ο «αποχαιρετισμός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved