G-Politics

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από τη βίαιη επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη

Gossip-tv Team

Σοκ έχει προκληθεί στον πολιτικό κόσμο από όλα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά το περιστατικό οι εκπρόσωποι τύπου των κομμάτων τοποθετήθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δηλώνοντας ανοιχτά την αποστροφή τους στο γεγονός αλλά και καταδικάζοντας την πράξη βίας που παρακολουθήσαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας και το πολιτικό σύστημα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να θέλουν μεταφέρουν τους νόμους της ζούγκλας. Για αυτό το λόγο τόσα χρόνια ήταν κρυμμένοι σε σκιές, τώρα βγήκαν απ΄έξω. Θα πρέπει ο λαός να τους στείλει στην λήθη του παρελθόντος. Όλα αυτά τα φασιστοειδή τα οποία προσβάλλουν την κοινωνία μας, προσβάλλουν το πολιτικό σύστημα» επεσήμανε σε παρέμβασή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

«Το συμβάν αυτό δεν είναι τυχαίο. Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο αυτής της ναζιστικής οργάνωσης. Το άθλιο και πραγματικό πρόσωπο αυτής της οργάνωσης. Είναι πρώτα και κύρια μια πολιτική πράξη εκ μέρους τους. Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν αντέχουν στον διάλογο, είναι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως πρέπει κάποιοι να λείπουν, να μην έχουν παρουσία στην ζωή απλά και μόνο λόγω των απόψεων τους, λόγω του κόμματός του και της καταγωγής τους. Είναι οι σύγχρονοι ναζί. Απέναντι σε αυτούς δεν χωράει καμιά διάθεση συζήτησης. Πρέπει να υπάρξει η πλήρης πολιτική απομόνωση από όλες τους πολιτικές δυνάμεις και εμείς δηλώνουμε πως δε θα παρευρεθούμε ξανά σε οποιαδήποτε συζήτηση με παρουσία αυτών των ανθρώπων.» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Στην θέση της κυρίας Δούρρου και της κυρίας Κανέλλη είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στον τηλεοπτικό χρόνο. Οι ίδιοι όμως έχουν την ευθύνη και εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια νομιμοποιώντας τους. Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά. Και πρώτα από όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στην Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και την οδηγούν σε εμφύλια σύρραξη. Εμείς θα υπερασπίσουμε την δημοκρατία» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άναδρους τραμπούκους, τους αντικομουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία η οποία εμφανίζεται και έχει το θράσος απέναντι στον ελληνικό λαό ως προστάτης. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι μακριά νυχτωμένοι. Έχει αντιμετωπίσει τέτοιους πάρα πολλούς στην 94χρονη ιστορία του και δεν υπάρχει δύναμη η οποία θα το καταβάλλει. Αντίθετα δυναμώνει το πείσμα μας στη πάλη για την κοινωνική ανατροπή. Διότι μόνο αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει τους χιτλερικούς που είναι μαστίγιο του συστήματος. Το σύστημα δε διαθέτει μόνο καρότο αλλά και το μαστίγιο. Εμείς λέμε πως οι εργαζόμενοι που έχουν παρασυρθεί και ψήφισαν την Χρυσή Αυγή πρέπει να την εγκαταλείψουν τώρα. Να συστρατευθούν με την τάξη τους και όχι με τους εχθρούς της τάξης τους. Και εκφράζομαι και την συμπάθειά μου στους παρόντες» δήλωσε με την σειρά του ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved