Η S&B μολύνει τη Μήλο ανενόχλητη
Society

Η S&B μολύνει τη Μήλο ανενόχλητη

Αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της αυθαιρεσίας του Οδυσσέα Κυριακόπουλου ήρθαν κάτοικοι και επισκέπτες της Μήλου, που αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο στις παραλίες του νησιού.

Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα του νησιού, καθώς τα ρυπογόνα απόβλητα της «S&B», εταιρείας ορυκτών του βιομηχάνου Οδυσσέα Κυριακόπουλου, έχουν μολύνει τις κατά τα άλλα πανέμορφες παραλίες, μετατρέποντάς τις σε απαγορευμένες ζώνες για τους λουόμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι το newsbomb ήταν το μέσο που αποκάλυψε το οικολογικό έγκλημα του Οδυσσέα Κυριακόπουλου στη Μήλο, ενημερώνοντας το κοινό με μια μεγάλη επιτόπια δημοσιογραφική έρευνα.

Πρώτοι καταγράψαμε καρέ - καρέ τη διάχυση υπέρλεπτου περλίτη στη θάλασσα της Μήλου, εκεί που ο γνωστός βιομήχανος διατηρεί εργοστάσια, από τα οποία πλουτίζει καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον.

Εν όψει καλοκαιριού, ντόπιοι και τουρίστες θα μπουν στις θάλασσες της Μήλου.

Τα απόβλητα παραμένουν.

Το newsbomb θα βρίσκεται και πάλι εκεί για να καταγράψει την ανεξέλεγκτη λειτουργία της εταιρείας ορυκτών «S&Β» του βιομήχανου Οδυσσέα Κυριακόπουλου που καταστρέφει το περιβάλλον και την υγεία των συνανθρώπων μας.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved