Σάλο προκαλεί το κορίτσι – φάντασμα με τα μαύρα μάτια στην Βρετανία
Society

Σάλο προκαλεί το κορίτσι – φάντασμα με τα μαύρα μάτια στην Βρετανία

Τριάντα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση, το κορίτσι με τα μαύρα μάτια, που πλέον θεωρείται φάντασμα, «ξαναχτύπησε», στην επαρχία Κάνοκ Τσέις, στο Σταφορντσάιρ, πανικοβάλλοντας τους κατοίκους.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Birmingham Mail», απόσπασμα της οποίας φιλοξενεί το site του Πρώτου θέματος, μία γυναίκα μαζί με την κόρη της ξαναείδε το φάντασμα. Όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα και η κόρη της περπατούσαν στην περιοχή
Birches Valley. Τότε άκουσαν κραυγές και άρχισαν να τρέχουν προς την κατεύθυνση από όπου ακούγονταν. Και αναφέρει η γυναίκα: «Κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί λαχάνιασα. Τότε γύρισα προς τα πίσω μου και είδα ένα κορίτσι, σχεδόν 10 ετών, με τα χέρια της πάνω στα μάτια της. Στεκόταν σα να περίμενε μία έκπληξη, μία τούρτα γενεθλίων. Τη ρώτησα αν είναι καλά και αν ήταν εκείνη που ούρλιαζε. Εκείνη κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της. Τότε είδα ότι ήταν απολύτως μαύρα, δεν υπήρχε ούτε ίριδα, ούτε τίποτε άσπρο. Ήταν τόσο παράξενο. Πετάχτηκα πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν ξανακοίταξα, το παιδί είχε εξαφανιστεί». Το «φάντασμα» του κοριτσιού έχει προκαλέσει πανικό στην Βρετανία αλλά παράλληλα και το ενδιαφέρον πολλών κυνηγών φαντασμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved