Society

Υπόθεση Ανθής Λινάρδου: Ισόβια στον δολοφόνο της – Κατάρες και βρισιές έξω από το δικαστήριο

Gossip-tv Team

Η αυλαία έπεσε χθες βράδυ στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς να καταδικάζει σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον Τάσο Τσιουχάρα για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου τον Ιανουάριο 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη μετά από μαραθώνια διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς και ο δράστης του εγκλήματος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ μετέτρεψε την πρόταση του εισαγγελέα από δύο χρόνια για περιύβριση νεκρού σε ένα έτος.
Όταν αργά το βράδυ ο καταδικασμένος για το φόνο της 37χρονης Ανθής βγήκε από το δικαστήριο για να μεταφερθεί στη φυλακή, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο τον αποδοκίμασε έντονα. «Αλήτη, φονιά, παλιοπ@@@@, βάλε θηλιά ρε αρχ@@@., καταραμένε» ήταν κάποιες από τις βρισιές που ακούστηκαν και καταγράφηκαν από την κάμερα του kozanilife. Μάλιστα, εκτός από τις βρισιές, οι συγγενείς της άτυχης Ανθής επιχείρησαν να επιτεθούν στον δολοφόνο της αλλά τους συγκράτησαν οι αστυνομικοί.
Βέβαια, ένταση επικράτησε και μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Τάσος Τσιουχάρας κατηγόρησε την οικογένεια του θύματος πως «προσπαθούν να με αποξενώσουν από τα παιδιά μου και εμένα και τους γονείς μου. Θέλω να δω τα παιδιά μου!». Μόλις ακούστηκε η φράση του, επικράτησε ένταση τόσο από την πλευρά πατέρα της Ανθής Λινάρδου όσο και από την αδερφή της, λέγοντας: «Τα παιδιά να τα αφήσεις ήσυχα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved