Ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel παραδίδουν το ποσό των 4.000 ευρώ στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας
Society

Ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel παραδίδουν το ποσό των 4.000 ευρώ στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας

Ο Νίκος Κοκλώνης εκπλήρωσε την επιθυμία του Πάνου Βλάχου να στηρίξει μέσα από το φιλανθρωπικό Challenge του Celebrity Travel το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Φέτος ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να εμπλουτίσει την εκπομπή του, Celebrity Travel, με μια νέα ενότητα κοινωνικής προσφοράς, την οποία οι καλεσμένοι αμέσως αγκάλιασαν: τo Challenge Time είναι κάθε φορά μια διαφορετική δοκιμασία, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό. Μέσα από τη δοκιμασία αυτή, που είναι μια διασκεδαστική αλλά όχι εύκολη πρόκληση, ο κάθε διάσημος προσκεκλημένος του Νίκου συγκεντρώνει ένα χρηματικό ποσό και στη συνέχεια επιλέγει τον καλό σκοπό στον οποίο θα διατεθεί.

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο ταξίδι του Celebrity Travel στην Κόστα Ρίκα, επέλεξε να προσφέρει το ποσό των 4.000 ευρώ που κέρδισε στο Challenge Time στο Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας, έπαιξε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, ξεναγήθηκε στους χώρους από τον Ευάγγελο Σλάμκα, υπεύθυνο επικοινωνίας και δωρεών, και παρέδωσε στη διευθύντρια του παραρτήματος Ιωάννα Μαυρογιάννη την επιταγή των 4.000 ευρώ. Συγκινημένη, η Ιωάννα Μαυρογιάννη και η ομάδα της ευχαρίστησαν τον Νίκο Κοκλώνη και τον Πάνο Βλάχο, που επέλεξαν να στηρίξουν τις ανάγκες του παραρτήματος.
Η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη Celebrity Travel προβάλλεται από το Open κάθε Σάββατο στις 20.00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved