Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε με... δυσκολίες το koinonikomerisma.gr - Πώς θα κάνετε την αίτηση
Society

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε με... δυσκολίες το koinonikomerisma.gr - Πώς θα κάνετε την αίτηση

Κοινωνικό μέρισμα: Ενεργοποιήθηκε μετ' εμποδίων λίγο πριν από τις 21:30 την Παρασκευή (07/12/2018) η ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr - Η πληρωμή του αναμένεται να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου

Δείτε την εικόνα που εμφάνιζε o ιστότοπος koinonikomerisma.gr κατά την ενεργοποίησή του στις 21:27:

koinoniko merisma

Λίγα λεπτά αργότερα, η πλατφόρμα τέθηκε ξανά εκτός λειτουργίας και στις οθόνες όσων προσπαθούσαν να την προσπελάσουν, εμφανιζόταν το παρακάτω μήνυμα:

merisma off

Άνοιξε η πλατφόρμα στο koinonikomerisma.gr και πλέον θα μπορούν οι εν δυνάμει δικαιούχοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το μέρισμα. Για τους συνταξιούχους άνω των 70 θα «τρέξει» αυτόματα η διαδικασία καταβολής του κοινωνικού μερίσματος. Ωστόσο, η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Αν συνταξιούχοι άνω των 70 ετών, δουν ότι δεν τους έχει καταβληθεί, τότε θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να το λάβουν. Για ακόμη μια χρονιά βασικά κριτήρια επιλογής θα είναι το εισόδημα, η οικογενειακή και περιουσιακή κατάσταση και οι καταθέσεις. Τα εισοδηματικά κριτήρια θα παραμένουν αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι, όπως άλλωστε και τα κριτήρια περιουσίας.

Τα βήματα για την σωστή συμπλήρωση της αίτησης στο koinonikomerisma.gr είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved