Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στη κατάψυξη ολόκληρη η χώρα το Σάββατο - Χιόνια και την Αττική
Society

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στη κατάψυξη ολόκληρη η χώρα το Σάββατο - Χιόνια και την Αττική

Κακοκαιρία: Σφοδρές χιονοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και την θερμοκρασία να πέφτε ακόμα και στους -13 βαθμούς κελσίου, έφερε ο Λέανδρος, με το κύμα κακοκαιρίας να γίνεται ακόμα πιο ισχυρό το σαββατοκύριακο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Μέσα στο Σάββατο οι χιονοπτώσεις στην Δυτική Μακεδονία ασφαλώς και θα διατηρηθούν και θα συνεχιστούν έτσι πολύ πιο πυκνές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες στη Φλώρινα, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στην Πτολεμαΐδα, στην Καστοριά. Όπως ανέφερε στο MEGA ο Γιάννης Καλλιάνος σε όλες αυτές τις περιοχές θα χιονίζει κατά περιόδους πυκνά και βέβαια θα έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αυτά τα τμήματα της κεντρικής και βόρειας ορεινής ηπειρωτικής χώρας, με τον υδράργυρο τις επόμενες ημέρες να κατρακυλάει και κάτω από τους -13 με -14 βαθμούς Κελσίου, ειδικά μόλις θα ξαστερώσει.

Στους -6 βαθμούς κελσίου κατέβηκε ο υδράργυρος στη Βλάστη Κοζάνης, με κάτοικο της περιοχής να αψηφά το ψύχος και να καταγράφει «άσπρες» εικόνες.

Ένα πέπλο χιονιού κάλυψε την πόλη της Φλώρινας με τους δρόμους, τα αυτοκίνητα ακόμα και τα σπίτια να έχουν ντυθεί στα λευκά και τους κατοίκους να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους απολαμβάνοντας το παραμυθένιο σκηνικό.

Τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες δεν σταμάτησαν στιγμή στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, με τους μικρούς μαθητές να βρίσκουν ανοιχτούς τους δρόμους το πρωί και να πηγαίνουν στο σχολείο ανεμπόδιστοι.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου θέτει σοβαρή υποψηφιότητα, αυτή τη φορά ακόμα πιο σοβαρή, η περιοχή της Θεσσαλονίκης για χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης κατά διαστήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved