Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Δείτε ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά
Society

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Δείτε ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Καιρός σήμερα - ΕιδήσειςΗ κακοκαιρία «Λέανδρος» έχει φτάσει για τα καλά στη χώρα μας, με κύριο χαρακτηριστικό το ψύχος και τα χιόνια.

Μάλιστα, τα πρώτα χιόνια στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Τα λευκά τους «φόρεσαν» Ωραιόκαστρο, Ρετζίκι, Φίλυρο, Πανόραμα και Χορτιάτη, ενώ οι πρώτες νιφάδες έκαναν την εμφάνιση τους και στην Ευκαρπία και την Πολίχνη.

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί και τα ορεινά του νομού. Χιόνι είδαν οι κάτοικοι σε Σοχό, Όσσα, Βερτίσκο, Ξυλόπολη, Λαχανά και Χωρούδα του δήμου Λαγκαδά.

Τις επόμενες ώρες περιμένουμε έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά Ιθάκη και τις θαλάσσιες περιοχές της Δυτικής Στερεάς και Πελοπονήσσου.

Μέσα στο Σάββατο οι χιονοπτώσεις στην Δυτική Μακεδονία ασφαλώς και θα διατηρηθούν και θα συνεχιστούν έτσι πολύ πιο πυκνές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες στη Φλώρινα, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στην Πτολεμαΐδα, στην Καστοριά. Όπως ανέφερε στο MEGA ο Γιάννης Καλλιάνος σε όλες αυτές τις περιοχές θα χιονίζει κατά περιόδους πυκνά και βέβαια θα έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε αυτά τα τμήματα της κεντρικής και βόρειας ορεινής ηπειρωτικής χώρας, με τον υδράργυρο τις επόμενες ημέρες να κατρακυλάει και κάτω από τους -13 με -14 βαθμούς Κελσίου, ειδικά μόλις θα ξαστερώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved