Συμμορία ανηλίκων στη Γλυφάδα: Ομερτά, μαχαιρώματα και «λάφυρα»
Society

Συμμορία ανηλίκων στη Γλυφάδα: Ομερτά, μαχαιρώματα και «λάφυρα»

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί σε μαθητές και γονείς σε Γλυφάδα και Αργυρούπολη η δράση συμμορίας ανηλίκων, που επιτίθεται σε μαθητές για λόγους που σχετίζονται με «ασήμαντες» διαμάχες ανάμεσα σε παρέες διαφορετικών περιοχών.

Ανήλικοι από την Τερψιθέα (Άνω Γλυφάδα) έχουν ανοίξει «πόλεμο» με μαθητές της Αργυρούπολης, όπως τουλάχιστον λένε καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι στην τελευταία τους επίθεση το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου είχαν πάνω τους μαχαίρι.

«Επιτίθενται σε άτομα που μπορεί ακόμα και να τα γνωρίζουν μόνο φυσιογνωμικά. Μετά τις συλλήψεις που κάναμε δεν ήθελαν να μιλήσουν. Τηρούν μία παράξενη ομερτά. Για να κάνουν επίδειξη δύναμης αρπάζουν τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων τους σαν ‘λάφυρα’», εξηγεί αστυνομική πηγή.

Το περασμένο Σάββατο τα θύματα ήταν ένας 15χρονος και ένας 17χρονος σε κεντρική πλατεία της Αργυρούπολης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία μέλη της συμμορίας, δύο 15χρονους και έναν 16χρονο. Ο ένας από αυτούς φέρεται να μαχαίρωσε τρεις φορές τον 17χρονο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved