Κρούσματα σήμερα: Σταθερά προβληματική η Αττική με 207 νέες μολύνσεις – Ο χάρτης της διασποράς
Society

Κρούσματα σήμερα: Σταθερά προβληματική η Αττική με 207 νέες μολύνσεις – Ο χάρτης της διασποράς

Κρούσματα σήμερα: Στην Αττική συγκεντρώθηκαν και πάλι τα περισσότερα από τα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου. Τι ισχύει για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25.01) 436 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, τα οποία καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο. Η Αττική για ακόμα μια ημέρα είναι η Περιφερειακή Ενότητα με τις περισσότερες νέες μολύνσεις, αφού κατέγραψε 207 νέα κρούσματα.

Παρότι μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πληθυσμού, παραμένει ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι συγκεντρώνει σχεδόν το 50% των κρουσμάτων καθημερινά.

Ειδικότερα για τους συγκεκριμένους τομείς της Αττικής, υπάρχει επί μέρους μελέτη των δεδομένων που καταγράφονται καθώς σε κάποιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Ενδεικτικό είναι πως ο Βόρειος Τομέας, που μέχρι πρότινος δεν εμφάνιζε ανησυχητική εικόνα, το τελευταίο 24ωρο είχε 65 κρούσματα ενώ ο μέσος όρος των τελευταίων ημερών ήταν τα 36,29. Ο Κεντρικός Τομέας επίσης παρέμεινε ψηλά με 44 νέα κρούσματα, ενώ στον Πειραιά καταγράφηκαν 23 νέα κρούσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved