Σήφης Βαλυράκης: Νέες αποκαλύψεις – Η λογομαχία με ψαρά και η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας
Society

Σήφης Βαλυράκης: Νέες αποκαλύψεις – Η λογομαχία με ψαρά και η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας

Σήφης Βαλυράκης: Μετά την καταγγελία της συζύγου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού, πως ο θάνατός του δεν ήταν δυστύχημα αλλά υπήρξε έγκλημα, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση και αποκαλύψεις «φωτιά» που αλλάζουν τα δεδομένα. Η λογομαχία του εκλιπόντος με ψαρά πριν πέσει στη θάλασσα και επέλθει το μοιραίο.

Την ύπαρξη ενός αυτόπτη μάρτυρα έκανε γνωστή ο Γιώργος Σπύρου, πληρεξούσιος δικηγόρος αλλά και στενός φίλος της οικογένειας Βαλυράκη, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο μάρτυρας αυτός έχει δώσει ήδη μια πρώτη κατάθεση στο λιμενικό της Ερέτριας για την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, που σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη δεν επρόκειτο για δυστύχημα αλλά για ανθρωποκτονία.

Ο κ. Σπύρου ανέφερε πως οι πληροφορίες που έχει δεν προκύπτουν από την ανακριτική διαδικασία αλλά από ανθρώπους στην περιοχή της Ερέτριας. Όπως ανέφερε ο χώρος εκεί είναι «πολύ μικρός και όλοι γνωρίζουν την σύνδεση που είχα με τον Σήφη. Τους προέτρεψα να μιλήσουν στις αρχές και κάποιοι από αυτούς έχουν καταθέσει. Ο Σήφης έφυγε από το σπίτι του με το φουσκωτό για να κάνει αυτό που ήξερα πάντα. Να ψαρέψει με το ψαροντούφεκό του. Εκεί τον προσέγγισε ένα επαγγελματικό αλιευτικό. Λογομάχησε μαζί του με άσχημο τρόπο. Του μίλησε άσχημα και του είπε να φύγει από την περιοχή και να μην ψαρέψει. Υπάρχει αυτόπτης που είδε όλη την σκηνή από απόσταση 500 μέτρων».

Μάλιστα υπογράμμισε πως ο επαγγελματίας ψαράς έδειξε επιθετική συμπεριφορά προς το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και άρχισε να περιφέρεται κυκλικά γύρω από αυτό με το δικό του, μεγαλύτερο, σκάφος. «Η συμπεριφορά του αυτή προκάλεσε την πτώση του Σήφη από το σκάφος και μάλιστα επειδή ο Σήφης είχε βάλει την προσω ταχύτητα για να τον αποφύγει το φουσκωτό συνέχισε να κινείται ευθεία γιατί είχε μικρή ταχύτητα και δεν μπορούσε λόγω του κυματισμού να πάει πιο γρήγορα. Δεν είναι δυνατόν να τον χτύπησε η προπέλα του σκάφους του. Η πτώση του ήταν ανάλογη με αυτή των βατραχανθρώπων. Έφυγε δεξιά. Είναι αδύνατον να έχει χτυπηθεί από την δική του προπέλα», υπογράμμισε.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved