Σήφης Βαλυράκης: Τα σκάφη που έβαλε στο μικροσκόπιο το λιμενικό και οι απαντήσεις από την προπέλα
Society

Σήφης Βαλυράκης: Τα σκάφη που έβαλε στο μικροσκόπιο το λιμενικό και οι απαντήσεις από την προπέλα

Σήφης Βαλυράκης: Για περισσότερο από μια ώρα κατέθεσε στο Λιμενικό της Χαλκίδας ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον καυγά ανάμεσα στον εκλιπόντα και τον καπετάνιο αλιευτικού σκάφους στην Ερέτρια. Το «κλειδί» για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ερέτριας την Κυριακή (24.01) το βράδυ, με την οικογένειά του και τον δικηγόρο της να ζητούν περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης καθώς κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία.

Η ύπαρξη μαρτύρων που επιβεβαίωσαν τον διαπληκτισμό του Σήφη Βαλυράκη με καπετάνιο αλιευτικού, επαγγελματικού, σκάφους πριν ο εκλιπών βρεθεί στη θάλασσα, ενίσχυσε τους ισχυρισμούς πως ο θάνατός του δεν προήλθε από ατύχημα και η διερεύνηση της υπόθεσης είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27.01), αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αλιευτικό να προσεγγίζει το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και να κινείται κυκλικά γύρω του με επιθετικές διαθέσεις, ενώ οι δυο άνδρες είχαν και λεκτική αντιπαράθεση, κλήθηκε στο Λιμενικό της Χαλκίδας για να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved