Αποκλειστικό: «Κορονοπάρτι» στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής
Society

Αποκλειστικό: «Κορονοπάρτι» στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής

Ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, καθώς τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού, όπως η τηλεργασία στο 50% του προσωπικού, καταγγέλλεται πως έχουν ατονήσει.

Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα «κορονοπάρτι» που έλαβε χώρα μέσα στο Αρχηγείο τον Φεβρουάριο και το οποίο φέρεται να είναι η αιτία για συρροή κρουσμάτων εντός της υπηρεσίας.

Ενώ το διοικητικό έργο στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής γινόταν με καθεστώς τηλεργασίας όλο το προηγούμενο διάστημα, το προσωπικό κλήθηκε μέσα στον Φεβρουάριο να επιστρέψει στο γραφείο και να κάνει χρήση παλαιών αδειών.

Η εντολή ήταν προφορική και ήρθε εν μέσω lockdown στην Αττική, όταν δηλαδή η τηλεργασία στο δημόσιο θα έπρεπε να εφαρμόζεται στο μέγιστο βαθμό, όπου συνάδει με τη φύση των καθηκόντων των υπαλλήλων.

Παρόλο που η εντολή προκάλεσε τουλάχιστον απορία, το προσωπικό που έκανε δουλειά γραφείου από το σπίτι, επέστρεψε στο Αρχηγείο. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για εργαζόμενους που δεν εμπλέκονται στο επιχειρησιακό σχέδιο για τον Covid-19 ούτε σε μάχιμες βάρδιες, αλλά ασχολούνται αμιγώς με διοικητικό έργο.

Δείτε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved