Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική
Society

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική

Επιβεβαιώνονται όσο περνούν οι ώρες οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, ότι οι επιστήμονες θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση, κατά την αυριανή τους σύσκεψη, την απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο και το «μπλόκο» στο κωδικό 6 στα sms.

Σε πλήρη εφαρμογή θα τεθούν, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες, νέα περιοριστικά μέτρα για την Αττική τα οποία αφορούν συγκεκριμένα τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο, καθώς το ιικό φορτίο του κορονοϊού παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Με άλλα λόγια, δεν θα μπορεί κανείς να μετακινείται πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας του.

Συγκεκριμένα καθώς η κατάσταση στην Αττική, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη με τα νοσοκομεία να βρίσκονται σε οριακή κατάσταση και τους διασωληνωμένους να αυξάνονται, οι ειδικοί σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr σκοπεύουν να θέσουν άμεσα σε εφαρμογή επιπλέον περιοριστικά μέτρα για να υποχωρήσει το ιικό φορτίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο επίκεντρο βρίσκεται η απαγόρευση των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο για την Αττική, δηλαδή το SMS στο 13033 με κωδικό 6 να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο πολίτης μόνο εντός των ορίων του δήμου του.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved