Κρούσματα σήμερα: Πάνω από 2.000 οι νέες μολύνσεις Covid-19 – Ολοταχώς για νέα μέτρα
Society

Κρούσματα σήμερα: Πάνω από 2.000 οι νέες μολύνσεις Covid-19 – Ολοταχώς για νέα μέτρα

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από το υπουργείο Υγείας, αναφορικά με τον αριθμό των σημερινών κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (02.03) τα κρούσματα πανελλαδικά είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τις 2.000, προκαλώντας συναγερμό σε κυβέρνηση και επιστήμονες.

«Δεν πάμε καλά, τα κρούσματα ξεφεύγουν», διαμηνύουν αρμόδιες πηγές στο Newsbomb.gr επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική και συγκεκριμλένα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει συνεχώς σε αριθμό κρουσμάτων. Ανησυχία επικατεί επίσης και στους νομούς Λάρισας, Φθιώτιδας, Αχαΐας και Εύβοιας.

Είναι προφανές πως οι αρμόδιες Αρχές μπαίνουν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, με τους λοιμωξιολόγους να είναι έτοιμοι να προτείνουν νέα μέτρα στην κυβέρνηση, μετά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο μέτρο που ενδέχεται να λάβει άμεσα η κυβέρνηση είναι το «μπλόκο» στον αριθμό 6 για τη γυμναστική εκτός του δήμου κατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved