Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στην Ευελπίδων ο δολοφόνος της Καρολάιν
Society

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στην Ευελπίδων ο δολοφόνος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα από την άφιξη του 33χρονου δολοφόνου στην Ευελπίδων

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την άγρια δολοφονία στα Γλυκά νερά, παρακολουθεί "παγωμένο" το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες.

Εδώ και καιρό οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον νεαρό πιλότο, ενώ κατά την πρώτη του κατάθεση ο ίδιος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αδυνατώντας να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς τόσο για τον τρόπο με τον έγινε η δήθεν ληστεία στο σπίτι τους, όσο και για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων δραστών.

Την Πέμπτη 17/6 ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος πέρασε από πολύωρη ανάκριση των αστυνομικών, όπου και "έσπασε" ομολογώντας την φρικτή πράξη του.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 18/6, με αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στην Ευελπίδων ο δολοφόνος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Σχετικά πλάνα παρουσίασε η εκπομπή, Live News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved