Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πιλότου μέσα από τα κρατητήρια: «Η συγγνώμη είναι μια λέξη μικρή»
Society

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του πιλότου μέσα από τα κρατητήρια: «Η συγγνώμη είναι μια λέξη μικρή»

Γλυκά Νερά: O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει κρατούμενος σε κελί απομόνωσης.

Μιλώντας στον Ant1 δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω».

Μέσα από τα κρατητήρια δηλώνει στον Ant1 για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν: «Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε».

«Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καβγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του Ant1

Για περισσότερες από 10 ώρες έπαιρναν κατάθεση από τον 33χρονο πιλότο οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης να προσπαθούν να αποσπάσουν την ομολογία του με την τελευταία κατάθεση να λαμβάνεται στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα» είπε ομολογώντας το άγριο έγκλημά του ο 33χρονος πιλότος.

Εδώ και καιρό οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον νεαρό πιλότο, ενώ κατά την πρώτη του κατάθεση ο ίδιος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αδυνατώντας να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς τόσο για τον τρόπο με τον έγινε η δήθεν ληστεία στο σπίτι τους, όσο και για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων δραστών.

Την Πέμπτη 17/6 ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος πέρασε από πολύωρη ανάκριση των αστυνομικών, όπου και "έσπασε" ομολογώντας την φρικτή πράξη του.
«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved