Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι εξελίξεις–Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκρυψε τα κοσμήματα κι ύστερα τα πέταξε
Society

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι εξελίξεις–Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκρυψε τα κοσμήματα κι ύστερα τα πέταξε

Γλυκά Νερά: Με κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πως ο δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία μέσα στο ίδιο του το σπίτι προκειμένου να καλύψει στο έγκλημα του.

Στο κεντρικό δελτίο του Open το βράδυ του Σαββάτου (19-06) το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη σοκαριστικό στοιχείο της έρευνας.

«Ο 32χρονος είχε πει στους αστυνομικούς ότι δήθεν οι ληστές του είχαν κλέψει 9.500 ευρώ αλλά και τα κοσμήματα που είχαν βρει. Όπως όμως αποκάλυψε μετά την ομολογία του, όμως, τα κοσμήματα της Καρολάιν, τις δύο βέρες τους, ένα δαχτυλίδι κι ένα μενταγιόν της, τα πήρε ο ίδιος, μετά την τέλεση του εγκλήματος, και τα έκρυψε στο ντεπόζιτο της μηχανής του.

Όλα αυτά τα έκανε φορώντας γάντια που βρήκε στο σπίτι. Πριν μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, με ένα γάντζο τα έβγαλε από το ντεπόζιτο γιατί φοβήθηκε μήπως κάποια στιγμή οι αστυνομικοί καταφέρουν και τον εντοπίσουν και τα πέταξε σε έναν σκουπιδοτενεκέ πολύ κοντά μάλιστα στο σπίτι των Γλυκών Νερών», είπε η Μίνα Καραμήτρου στο δελτίο.

Νωρίτερα το απόγευμα, έγινε γνωστό πως ο δράστης, είχε και την πρώτη επίσκεψη στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το πρώτο πρόσωπο που τον επισκέφτηκε ήταν ο αδερφός του, Φώτης Αναγνωστόπουλος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του πήγε κάποια ρούχα ενώ ο δράστης του είχε ζητήσει κι ένα βιβλίο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε το βιβλίο “Η προέλευση των πάντων” του γεωφυσικού David Bercovici. Ένα βιβλίο που αφορά την έλευση του ανθρώπινου πολιτισμού από την μεγάλη έκρηξη μέχρι και σήμερα. Του τα παρέδωσε νωρίς το απόγευμα ενώ αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι η μεγάλη του ψυχραιμία.

Από χθες ζήτησε και πήρε μια τηλεκάρτα για να επικοινωνεί με τους δικούς του ενώ ζήτησε να μάθει αναλυτικά πότε θα έχει επισκεπτήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved