Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει φίλη της Καρολάιν: «Δε γυρίζει πίσω»
Society

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει φίλη της Καρολάιν: «Δε γυρίζει πίσω»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αλοννήσου για τις εξελίξεις στην δολοφονία της Καρολάιν.

Αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μέσω μια οικογενειακής φίλης μιλούν οι δύο οικογένειες για το μέλλον της μικρής.

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA φίλη της 20χρονης.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega: «Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με τον Μπάμπη. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης ήταν άνδρας της ζωής της. Εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Θα φάει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή. Δυστυχώς η Κάρολαιν δεν γυρίζει πίσω…».

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος ρωτήθηκε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω τι θα έκανε και δήλωσε: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου».

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, τι θα πουν στο παιδί όταν μεγαλώσει, όταν ζητήσει εξηγήσεις, εκείνος απάντησε, δεν θέλησε να πάρει θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Ρωτήθηκε και για τη συγκλονιστική στιγμή που ενώ έχει διαπράξει το έγκλημα, στο μνημόσυνο αγκαλιάζει τη μητέρα της λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα και στη ΓΑΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved