Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν – Οι πρώτες δηλώσεις στη Βρετανική Daily Mail
Society

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν – Οι πρώτες δηλώσεις στη Βρετανική Daily Mail

Γλυκά Νερά: Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις του πάτερα της άτυχης Καρολάιν, η οποία πριν από 41 ημέρες βρήκε φρικτό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Την ώρα που ο 33χρονος πιλότος οδηγείται ενώπιον του ανακριτή, ο Ντέιβιντ Κράουτς σοκάρει με τα πρώτα του λόγια στη Βρετανική Daily Mail.

«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η οποία ασχολείται εκτενώς με το τραγικό γεγονός, οι γονείς της Καρολάιν δεν αντέχουν να μιλούν για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς: «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης τους».

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003»

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι” είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε μιλώντας για τις αθλητικές της επιδόσεις. Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών… Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved