Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε ψυχοσυναισθηματική αστάθεια»
Society

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε ψυχοσυναισθηματική αστάθεια»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την φρικτή δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο. 

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν παρακολουθεί το πανελλήνιο. Το πρωί της Τρίτης 22/6 ο 33χρονος πιλότος πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα της Ευελπίδων προκειμένου να συναντήσει τον ανακριτή.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αρχές, οι οποίες σκοπό έχουν να συγκεντρώσουν λεπτομέρειες και στοιχεία γύρω από την άγρια δολοφονία.

Η εκπομπή, Ευτυχείτε παρουσίασε τις δηλώσεις της «Ψυχολόγου» την οποία επισκέπτονταν το ζευγάρι μερικούς μήνες πριν.

«Όταν ήρθαν σε εμένα, είχαν ήδη την μπέμπα τους. Η αιτία που απευθύνθηκαν σε εμένα ήταν η αποβολή που είχε η Καρολάιν στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και είχε δημιουργήσει μία ψυχοσυναισθηματική αστάθεια στην ίδια και ήθελαν να το αντιμετωπίσουν» , ανέφερε.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε για τις συνεδρίες τους...

«Η πρώτη μας επικοινωνία ήταν στις 14 Νοεμβρίου του 2020, ενώ η πρώτη μας επικοινωνία στις 17 Νοεμβρίου του 2020. Τα παιδιά έκαναν ατομικά ψυχοθεραπεία, πλην ορισμένων περιπτώσεων, όπου χρειάστηκε να κάνουν μαζί. Στο γραφείο μου ερχόντουσαν μαζί και έφερναν και την μπέμπα τους μαζί. Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περεταίρω βοήθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved