Society

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κίνηση του 33χρονου δολοφόνου που ξάφνιασε τους πάντες στην Ευελπίδων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Είναι μία από τις σπάνιες φορές που το βλέπουμε αυτό σε κατηγορούμενο»

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο Χαράλαμπρος Αναγνωστόπουλος. Ο 33χρονος πιλότος την Πέμπτη 17/6 πέρασε από πολύωρη ανάκριση των αρχών, όπου και μαρτύρησε το φρικτό έγκλημά του.

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς σκηνοθέτησε την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του την οποία και απέδωσε ως φρικτή πράξη, έπειτα από ληστεία, στην οικεία τους στα Γλυκά Νερά.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/6, και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο 33χρονος πιλότος έφτασε στην Ευελπίδων όπου και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Live News. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η στάση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλο κατά την είσοδό του στην Ευελπίδων.

«Οδηγήθηκε περπατώντας μέχρι την ανακριτή. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, δεν κατέβασε το κεφάλι κάτω, μας κοίταγε κατάματα, αρνήθηκε φυσικά να μιλήσει και δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις. Να πούμε πως είναι μία από τις σπάνιες φορές που το βλέπουμε αυτό σε κατηγορούμενο», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, Live News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved