Εξωτικές γεύσεις με καστανό ρύζι Agrino
Και μια γλυκιά, δροσερή έκπληξη...
Από αρκετά μικρή ηλικία είχα μία μανία να τρέφομαι με ρύζι. Είτε ήταν το συνοδευτικό του κρέατος ή του κοτόπουλου που έφτιαχνε η μαμά μου, είτε το ανακάτευα με μπόλικο γιαούρτι, είτε αργότερα που έμαθα να μαγειρεύω μόνη μου και αυτοδίδακτα 100 είδη ριζότων. Τα τελευταία χρόνια των γαστρονομικών πειραμάτων μου, ανακάλυψα και πολλές ποικιλίες ρυζιού και τις χρήσεις του. Ρύζι γλασσέ για σούπες, ρύζι Καρολίνα για χυλωμένο ριζότο, ρύζι bonnet για πιλάφι, basmati για την ασιατική κουζίνα! Ανακάλυψα όμως και το καστανό ρύζι.
Το καστανό ρύζι, παγκοσμίως γνωστό για την διατροφική του αξία, μέχρι πρότινος το χρησιμοποιούσα για να φτιάξω σπυρωτό πιλάφι! Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα την περασμένη εβδομάδα ότι η ελληνική εταιρεία Agrino, έχει βγάλει μια νέα σειρά καστανού ρυζιού για όλες τις προτιμήσεις και όλες τις χρήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr