Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα
Inside Stories

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη δραστηριοποίησή του στη Θεσσαλία σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην «καρδιά» της Λάρισας.

Ένα επιβλητικό κτήριο στη συμβολή των κεντρικών οδών Ρούσβελτ και Πατρόκλου θα στεγάσει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μαζί με τα όνειρα χιλιάδων νέων της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής που θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην κορυφαία σχολή επαγγελματικής κατάρτισης.

Η παρουσίαση του Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας παρουσία μελών της διοίκησης, επαγγελματικών και διοικητικών φορέων της Θεσσαλίας, καθώς και του συνόλου των σημαντικών περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η βασική στρατηγική επιλογή του Ομίλου που είναι η σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας και υπογραμμίστηκε ότι η επένδυση στη Θεσσαλία εμπίπτει σε ένα ευρύτερο σχέδιο ανάδειξης της Ελλάδας ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης.

Με τη δραστηριοποίηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα:

  • Οι νέοι της Θεσσαλίας αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στα ανταγωνιστικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
  • Ενισχύεται η τοπική κοινωνία και οικονομία με μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της εκπαίδευσης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, καθώς το σύνολο του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού προέρχεται από τη Θεσσαλία.
  • Δημιουργείται ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια στο κέντρο της Λάρισας.

---Κεραίες στραμμένες στο μέλλον

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό φορέα, με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και με χιλιάδες αποφοίτους που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου και διαθέτει τεχνογνωσία σε ειδικότητες αιχμής. Με διεθνή βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του, συνεργασίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες και ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του δικαίως θεωρείται η πρώτη επιλογή για σπουδές μεγάλης ζήτησης στην αγορά εργασίας.

---Πληροφορίες

Διεύθυνση: Ρούσβελτ 35 και Πατρόκλου, Λάρισα* (Δομή υπό Αδειοδότηση).

Τηλεφωνικό κέντρο: 2410-549360.

Email: thessaly@omiros.gr

Website: www.omiros.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved