Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα «σύνεργα» που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου
Inside Stories

Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα «σύνεργα» που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου

Τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα κάθε μαμάς;

Περνάμε αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, προσπαθώντας να κάνουμε όλα τα χατίρια στα αγγελούδια μας. Θέλουμε να τα βλέπουμε να χαμογελούν, να παίζουν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο για αυτό και τρέχουμε σε παιδικές χαρές και πάρκα. Προκειμένου να κάνεις λίγο πιο εύκολη τη ζωή σου, οργανώσου! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να έχεις στο σακίδιό σου, για να είσαι πάντα σε ετοιμότητα!

Σνακ

Η διατροφή είναι πολύ σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη του μικρού σου. Προκειμένου να μεγαλώσει πρέπει να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα. Για να μην παραλείπεις, λοιπόν, γεύματα όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, πάρε μαζί σου μερικά υγιεινά σνακ που θα του χαρίσουν την ενέργεια που έχει ανάγκη για να συνεχίσει ακάθεκτο το παιχνίδι. Τα φρούτα είναι πάντα ιδανική επιλογή για να λάβει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται. Τα μπισκότα και τα τοστ αποτελούν δύο ακόμη καλές επιλογές, προκειμένου να το τονώσεις. Φυσικά, μην ξεχάσεις να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό ή ένα μπιμπερό αν το μωράκι σου είναι πολύ μικρό.

Παιχνίδια

Πάρε μαζί σου το αγαπημένο του παιχνίδι, προκειμένου να του αποσπάσεις την προσοχή όταν κουραστεί. Μην ξεχάσεις λοιπόν το λούτρινο αρκουδάκι που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Θα του χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και θα το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια, όπου και αν βρίσκεστε. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια και παραφορτώσεις το σακίδιό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved