Φοιτητικό σπίτι: Boys VS Girls!
Inside Stories

Φοιτητικό σπίτι: Boys VS Girls!

Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο… μπροστά και αν είμαστε σήμερα, το σίγουρο είναι ένα: Τα αγόρια και τα κορίτσια θα έχουν πάντα τις διαφορές τους!

Το γεγονός αυτό το… θυμηθήκαμε ξανά την περασμένη εβδομάδα, όταν την ώρα που κάναμε ένα διάλλειμα για φαγητό στο γραφείο, ακούσαμε την ανακοίνωση για τις φετινές βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Όλοι είχαμε από κάποιο μικρό αδερφάκι ή ένα ξαδερφάκι που ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο νέο του φοιτητικό σπίτι και αυτή ακριβώς ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μία ακόμη «μάχη» ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια του γραφείου!

«Θα πω στον αδερφό να τρέξει να πάρει αύριο laptop για φοιτητές με το δυνατό επεξεργαστή που έβγαλε σε προσφορά ο Κωτσόβολος», είπε ο Γιώργος. «Πας καλά; Το ξέρουν οι γονείς σας; Τι να το κάνει το laptop αν δεν έχει ένα πλυντήριο στο σπίτι;», απάντησε η Λένα και κάπως έτσι η κατάσταση... ξέφυγε. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την ομολογουμένως έντονη αυτή συζήτηση ήταν πολλά. Το πιο σημαντικό από αυτά, βέβαια, ήταν πως υπάρχουν πολλά μα πολλά- σημεία που χωρίζουν ακόμη τα αγόρια από τα κορίτσια. Στην περίπτωση, λοιπόν, που μόλις πέρασες στο Πανεπιστήμιο ή έχεις κάποιον δικό σου που ετοιμάζεται να μετακομίσει μακριά από το πατρικό για σπουδές, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε όλα όσα καταλήξαμε. Θα σε βοηθήσουν να εξοπλίσεις εύκολα το νέο σου σπίτι και κυρίως, θα σου αποδείξουν πως κάποια πράγματα… δεν θα αλλάξουν ποτέ!

Ένας συντάκτης και μία συντάκτρια αποκαλύπτουν τα… κλισέ της φοιτητικής ζωής -ακόμη και εν έτει 2018!

Των φρονίμων τα… κορίτσια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Διαβάστε περισσότερα στο Perases.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved