Πράσινο τσάι: Πότε έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά άρα και οφέλη για την υγεία
Inside Stories

Πράσινο τσάι: Πότε έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά άρα και οφέλη για την υγεία

Η παρασκευή του αφεψήματος τσαγιού πρέπει να γίνεται με εμφιαλωμένο νερό και όχι με νερό βρύσης, για να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη του για την υγεία, τονίζουν οι επιστήμονες.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Cornell έδειξε ότι το τσάι που φτιάχνεται με εμφιαλωμένο νερό, έχει διπλάσια ποσότητα αντιοξειδωτικών.

Αν πίνετε όμως πράσινο τσάι για τη γεύση του, το νερό της βρύσης θα το κάνει λιγότερο πικρό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved