Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό  του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες»- Δείτε ποιοι στηρίζουν την πρωτοβουλία της
Inside Stories

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες»- Δείτε ποιοι στηρίζουν την πρωτοβουλία της

Η «Food Expo» η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων της χώρας ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε εκθέτες όσο και στους χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου που την επισκέφτηκαν, επιβεβαιώνοντας την τεράστια δυναμική του κλάδου Tροφίμων και Ποτών στην χώρα μας.

Οι 1.300 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με Έλληνες όσο και με ξένους σημαντικούς αγοραστές ενώ πολλοί από αυτούς έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου επιχειρήσεων Σάκης Κασίδης και η σύζυγός του Άσπα Κασίδη, αφού υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο εντυπωσιακό περίπτερό τους την αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, παρέδωσαν μαζί - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - χρηματική δωρεά στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”. Το παρών έδωσε όλο το διοικητικό συμβούλιο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” που ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Κασίδη αλλά και τη Φαίη Σκορδά για την πολύτιμη αρωγή τους και την ηθική τόνωση προς όφελος των νέων ανθρώπων με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved